Wie maakt whiteboard animaties?

Een whiteboard animatie kun je laten maken bij een animatiebureau. Hieronder een aantal voorbeelden van animatiebureau’s en animatiestudio’s waar je een whiteboard animatie of getekend filmpje kunt laten maken:

WhiteboardAnimatiesDenBosch.nl

Bob en Edwin van WhiteboardAnimatiesDenBosch.nl zijn gespecialiseerd in het maken van digitale whiteboard animaties. Ze werken vanuit hun geliefde Den Bosch voor klanten in heel Nederland (en daarbuiten). Op hun website vind je voorbeelden, maar kun je ook zelf een prijs berekenen met de prijscalculator.

whiteboardanimatiesdenbosch.nl-website
De website van WhiteboardAnimatiesDenBosch.nl

In60seconds

Het Amsterdamse In60seconds is misschien wel het bekendste animatiebureau van Nederland. Ze kwamen onder andere met de term ‘explanimation’ voor uitleganimaties. Ondertussen maken ze ook hele toffe whiteboard animaties.

in60seconds-website
De website van in60seconds

Er zijn natuurlijk meer animatiebureau’s waar je een whiteboard animatie kunt laten maken, zowel duurdere als goedkopere. Gaandeweg zullen we deze lijst uitbreiden met nieuwe animatiebureau’s waar men positief over is. Eerder schreven we al een artikel over de kosten van een whiteboard animatie. Zo ga je goed voorbereid op zoek naar een geschikt animatiebureau / animatie bedrijf om je whiteboard animatie te laten maken.