Kortingscode Whiteboard Animatie

Op zoek naar een animatiestudio om met een kortingscode je handgetekende whiteboard animatie filmpje te laten maken? Op deze pagina vind je actuele kortingen voor het laten maken van een whiteboard animatie.

Voor het laten maken van een getekend whiteboard animatie filmpje kun je op verschillende manieren een goedkopere prijs krijgen door kortingen of soms zelfs bepaalde zaken gratis, zoals het gebruik van de illustraties. Zo kunnen de kosten van een whiteboard animatie lager worden bij een hogere oplage (afname meerdere animaties). Of je kunt gebruik maken van acties en kortingen als je een videoscribe / whiteboard filmpje laat maken. Hieronder vind je actuele kortingscodes en acties voor whiteboard animaties.

Actuele Kortingscodes en Acties

Bij de animatiestudio van WhiteboardAnimatiesDenBosch.nl krijg je nu tijdelijk 10% korting op een whiteboard animatie bij het gebruik van het codewoord in het eerste mailcontact.

Codewoord: BONJOUR
De actie is geldig tot 31 december 2019. Uitsluitend bij WhiteboardAnimatiesDenBosch.nl en kan niet worden gecombineerd met andere kortingen en acties.

Verlopen Kortingscodes en Acties

Bij de animatiestudio van WhiteboardAnimatiesDenBosch.nl krijg je nu tijdelijk 5% korting op een whiteboard animatie bij het gebruik van het codewoord in het eerste mailcontact.

Codewoord: GUTENTAG
De actie is geldig tot 30 april 2019. Uitsluitend bij WhiteboardAnimatiesDenBosch.nl en kan niet worden gecombineerd met andere kortingen en acties.


Bij de animatiestudio van WhiteboardAnimatiesDenBosch.nl krijg je nu tijdelijk 10% korting op een whiteboard animatie bij het gebruik van het codewoord in het eerste mailcontact.

Codewoord: SALUT
De actie is geldig tot 31 december 2018. Uitsluitend bij WhiteboardAnimatiesDenBosch.nl en kan niet worden gecombineerd met andere kortingen en acties.


Dit waren alle kortingscodes voor het laten maken van een whiteboard animatie. Ben je zelf ergens een kortingscode tegengekomen die je graag wilt delen? Laat het weten. Je kunt animatiestudio’s ook altijd vragen of er een bepaalde korting of actie is op dat moment.