Voorbeelden Whiteboard Animaties

Om een weloverwogen beslissing te maken kan het helpen om een aantal voorbeelden te bekijken. Zo krijg je een idee van wat een whiteboard animatie precies is en wat de mogelijkheden zijn.

Op deze pagina vind je een selectie van whiteboard animaties die geproduceerd zijn door Bob en Edwin. Zij produceren al ruim 8 jaar whiteboard animatie videos met diverse boodschappen, voor onder andere de zorg, het onderwijs, gemeenten en andere (duurzame) organisaties.

Meer voorbeelden zien? Of interesse om zelf een whiteboard animatie te laten maken door Bob en Edwin? Stuur Edwin een mailtje: edwin@whiteboardanimatiesdenbosch.nl

Hieronder enkele voorbeelden van whiteboard animaties:

Whiteboard Animatie voor de Gemeente Geertruidenberg waarin Burgermeester en Wethouders zelf vertellen over de begroting voor het nieuwe jaar. Dat is ook een optie, naast het inschakelen van professionele stemacteurs- en -actrices.
Whiteboard Animatie over filosoof Galileo. Deze video was onderdeel van een serie over grote filosofen en hun visie op God.
Whiteboard Filmpje over de Ondernemersraad en Medezeggenschap. In de animatie is er gebruik gemaakt van kleuren en subtiele extra bewegingen, naast het intekenen van de illustraties met de hand en stift.
Een Engelstalige whiteboard video binnen de zorg. Hierbij wordt niet gewerkt in losse scenes, maar er wordt een ‘eindtekening’ opgebouwd waarop aan het einde kan worden uitgezoomd.
Een Engelstalige whiteboard animation over het ethische dilemma van het Trolley Probleem. In deze video zitten meerdere bewegende elementen en is ervoor gekozen om de hand op bepaalde momenten weg te laten.

Wil je meer voorbeelden zien? Of wil je meer weten over de kosten van een whiteboard animatie of direct een whiteboard animatie laten maken door Bob en Edwin? Ga dan naar www.whiteboardanimatiesdenbosch.nl. Of neem direct contact op met Edwin via edwin@whiteboardanimatiesdenbosch.nl.