Over

WhiteboardAnimatieLatenMaken.nl is een website met informatie voor mensen die een whiteboard animatie willen laten maken. WhiteboardAnimatieLatenMaken.nl behandelt veelgestelde vragen en geeft tips zodat mensen goed voorbereid naar een animatiebureau kunnen stappen.

Wie?

Bob en Edwin maken whiteboard animaties

De website is bedacht en voorzien van informatie door Bob en Edwin. Zij produceren zelf al ruim 10 jaar whiteboard animaties met o.a. hun label WhiteboardAnimatiesDenBosch.nl. Ondertussen hebben ze gewerkt voor grote en kleine bedrijven binnen diverse sectoren. Hun werk is o.a. terug te zien bij de EO, NPO, Erasmus Universiteit, ING, Rabobank, ProRail, Heijmans, Ministerie van Volksgezondheid en diverse gemeentes, scholen en ziekenhuizen.

Goed kan altijd beter. Daarom zijn we voortdurend op zoek naar het verbeteren van de informatie die we aan bieden op de website. Heb je suggesties of ervaringen die je wilt delen? Of heb je interesse om een whiteboard animatie te laten maken? Laat het weten via edwin@whiteboardanimatiesdenbosch.nl.

Whiteboard animatie laten maken?

Wil je een eigen whiteboard animatie laten maken? Neem dan eens een kijkje op www.whiteboardanimatiesdenbosch.nl of neem direct contact op met Edwin: edwin@whiteboardanimatiesdenbosch.nl.